به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج حجتالاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی در نشست با نمایندگان و دهیاران روستاهای سرآبتاوه و نرگاه از توابع بخش مرکزی یاسوج، در محل مسجد روستای نرگاه، با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: با حکومتهای طاغوتی تحقیر شدیم کشوری که مربوط به ائمه و بزرگان است چطور باید آن گونه مورد ظلم قرار میگرفت مردمی که آوازه آنها در طول همه قرنها از مرزها بیرون رفته بود ذلیل شده بودند تا این که انقلاب شکل گرفت و خدمات ارزشمندی در همه نقاط به خصوص در مناطق محروم شکل گرفت.
نماینده ولیفقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: امروز ملتی با افتخار در جهان هستیم و به برکت نظام جمهوری اسلامی معادلات جهانی را به هم زدهایم و ابرقدرتها را به زیر کشیدهایم چه کسی میتوانست در برابر آمریکا به صورت صد درصدی بایستد و شاخ امریکا را بشکند و با یک حرکت متهورانه به حکومت و حاکمیت امریکا در ایران پایان دهد.
این استاد حوزه گفت: افتخار داریم که از امت پیامبر اسلام(ص) هستیم. خوشا به حال کسانی که به عشق ائمه(ع) زندگی کرده و در مسیر اهل بیت(ع) حرکت میکنند. باید شاکر باشیم که تحت لوای حکومت جمهوری اسلامی در این مسیر حرکت میکنیم.
وی سپس به مشکلات مناطق حاشیه شهر یاسوج اشاره کرد و گفت: مشکلات بیان شد اولین و مهمترین موضوع نقشه جامع است. این منطقه هم مربوط به بخش مرکزی بوده و مهاجرپذیر است.
حسینی ادامه داد: به شکل فزایندهای جمعیت اینجا زیاد شده و اگر نقشه جامعی داشته باشیم قادر به مدیریت خوب هستیم و بدون نقشه جامع هر کسی هر گونه خواست خانه ساخت برنامهریزی از دشت ما خارج میشود.
وی با اشاره به خارج شدن مدیریت منطقه مادوان از دست مسئولان به دلیل نبود نقشه جامع و ساخت و سازهای غیر اصولی، گفت: مادوان که از دست مسئولان خارج شده و دیگر نمیتوان هیچ برنامهریزی برای ساختن فضاها و اماکن مثل مدرسه و مسجد و پاسگاه و پارک و فضای سبز کرد.
نماینده ولیفقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: بسیاری از حاشیههای شهر یاسوج دیگر جایی برای خدمات نیست، چرا که بر اساس نظم و انضباط ساخت و سازی صورت نگرفت. در نرگاه و سراب تاوه باید به نقشه جامع نگاه کنیم و همه فضاها را ببینیم که به مدیریت صحیح کمک میکند.
وی افزود: به دلیل این که جمعیت به صورت مستمر وارد این مناطق میشود به فضای آموزشی نیاز است؛ نشستی با حضور دهیاران و مسئولان گذاشته شود و مصوب شود چرا چنین مناطقی با این گستردگی و جمعیت فضای سبز و پارک و دبیرستان نداشته باشد. زیباسازی را فراموش کردهایم جادههای روستایی و معابر دیده شود متاسفانه یکی دیگر از مشکلات این است که عدم نگهداری فضاها منجر به تخریب آنها شده است.
حسینی با شنیدن برخی گلایههای مردمی و نیازهای عنوان شده توسط دهیار و امام محله، گفت: برخی از مشکلات با کمترین اعتبارات برطرف میشود، در حالی که با ساخت یک پل کوچک و کم هزینه در نرگاه میتوان مسیر دسترسی به شهر را بسیار کوتاه کرد و از اتلاف انرژی و خطرات احتمالی در مسیر به نحو چشمگیری کاست.
وی با ابراز تاسف از این که برای حاشیههای شهر یاسوج هیچ برنامهای نداشتهاند، اظهار کرد: همین بیتوجی و سهلانگاریها موجب بروز مشکلات کنونی شده که مشکلات فضای آموزشی و ورزشی و فضای سبز وجود دارد و مردم ناراضی هستند.
حسینی با اظهار تاسف از این که چرا روستاهای بزرگ سرآبتاوه و نرگاه که جمعیت یکی از آنها کمی کمتر از ۲۰ هزار نفر است، فضای سبز و پارک جهت تفریح مردم ندارد، از مسئولان خواست تا برای چنین معضلی چاره اندیشی کنند و اجازه ندهند زندگی مردم چنین خشک و بیروح و توام با سختی باشد.
در این نشست دهیار نرگاه به بیان برخی مشکلات پرداخت و گفت: کمبود فضای آموزشی تغییر کاربری دادن زمینهای کشاورزی، ساخت و سازهای آن چنانی، نبود کمترین فضای آموزشی و فرهنگی از مهمترین مشکلات است. یک هکتار زمین آموزشی توسط مردم به آموزش و پرورش داده شده و اکنون راکد مانده و به زبالهدانی تبدیل شده که از جمله مشکلات این روستا به شمار میرود.
رسایی امام محله سرآبتاوه هم گفت: سرابتاوه ۱۸ هزار نفر جمعیت دارد از روستاهای بزرگ کشور است نه شهر شده و نه جزیی از شهر است، فضای سبز و پارک و زیرساخت میخواهد. دهیاری با این جمعیت سخت است که امورات را میچرخاند، سپاه تلاش های زیادی انجام داده است، اما نیاز به فضای ورزشی مناسب داریم با هفده هزار جمعیت یک سالن کوچک و چمن مصنوعی کوچک داریم.
وی افزود: مدیران هیچ کمکی در بحث فرهنگی انجام نمیدهند. منطقه «پشت گر» را واگذار به فضای سبز کنند، مکان درمانی تنها یک خانه بهداشت است که جوابگوی این تعداد جمعیت نیست. در سراب تاوه چه قدر مغازه هست، اما هیچ گونه نظارتی بر مغازهداران نیست. تعزیرات اینجا تعطیل است. توسعه شبکه روشنایی و جابجایی تیر برق ها نیاز است؛ خیابان خاکی بیداد میکند . جمعیت در حال زیاد شدن است توسعه شبکه آب و فاضلاب نیاز است
وی گفت: برخی نقاط بدون مدرسه هستند در زمینه مساجد و حسینهها زمین وقف شده واقف ۱۴۰۰ متر زمین وقف کرده، اما دستگاه متولی هیچ کاری انجام نمیدهد. کتابخانه و حسینیه نداریم. ساماندهی مراکز ترک اعتیاد نیاز است. افرادی هستند که نمیتوانند پول ترک اعتیاد بدهند آمار اعتیاد بالاست.
احمدی، سرپرست فرمانداری بویراحمد هم گفت: به صورت میدانی باید بازدید شود و مدیران مشکلات را از نزدیک لمس کنند. تاسف میخورم منطقهای ولایی که بیشترین آمار شهدا در جنگ را داشته، مورد ظلم واقع شده. این روستا سالن ورزشی و دبیرستان ندارد. خدا توفیق دهد تا قدمی برداریم.
سرپرست فرمانداری بویراحمد ادامه داد: نرگاه این همه نخبه دارد که باید برای برون رفت از مشکلات تلاش کرد.
یکی از روحانیون حاضر در جلسه هم گفت: کسی اسم محمدآباد را نمی داند، قبل از انقلاب یک خیابان داشت، الان هم یک خیابان است، آیا زاد و ولدی صورت نمیگیرد و خانهای ساخته نمیشود؟! یک ماشین هم از خیابان آن به سختی عبور میکند. یک مدرسه داشت که منحل شد و باید بچه ها چند کیلومتر پیادهروی کنند تا به مدرسه برسند اینجا یک پل میخواهد تا به جای ۲۵ کیلومتر تنها سه کیلومتر راه تا شهر باشد.
انتهای پیام/